KUS ME DAN

19 december 2021 1 Door Hilde

Boekscout gaat mijn boek ‘Kus me dan’ uitgeven.

De uitgever wil aan een selecte groep mensen een mailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Wil jij hiervan op de hoogte gebracht worden, dan mag je me een mailtje sturen met je mailadres.

Thema

een ongewoon en verrassend boek over kindermisbruik en hoop

Opgroeien is niet altijd gemakkelijk, zeker niet als er thuis geregeld rake klappen vallen en handen komen waar ze niet horen te zijn. Het maakt van de 15-jarige Merel, een schuw meisje totdat ze Bram ontmoet. Spanning troef wanneer hij haar wil kussen, want dan flitsen duizend-en-één donkere herinneringen doorheen haar hoofd. Zal ze deze kunnen overwinnen vóór zijn lippen de hare vinden?

Het boek heeft een verfrissende schrijfstijl, tussen poëzie en proza in, met zelfgeschreven haiku’s en woordverklaringen. Ideaal voor jongeren die niet graag lezen, anderstaligen die zich het Nederlands meer eigen willen maken, of gewoon, iedereen.

www.boekscout.nl